woensdag, 12. juni 2013 - 12:24 Update: 03-07-2014 0:56

Go Ahead Eagles behoudt grasmat in de Adelaarshorst

foto van grasmaaier | fbf
Foto: fbf

De supporters kunnen opgelucht ademhalen: het gras in de Adelaarshorst blijft behouden. Om ervoor te zorgen dat er altijd gespeeld kan worden, legt Go Ahead Eagles veldverwarming aan. Voor het nieuwe seizoen start, krijgt ook het vak voor de uitsupporters een nieuwe plek in het stadion en komt er ruimte voor meer toeschouwers.

Een van de eisen die de KNVB stelt, is dat het veld altijd bespeelbaar is. Hiervoor is het nodig om kunstgras aan te leggen, of de bestaande grasmat te verwarmen. De supportersvereniging begon vorige week al een actie om de grasmat te behouden: de 'Actie Middenstip'. Aanstaand voorzitter Edwin Lugt “Die betrokkenheid is prachtig en daar kunnen we natuurlijk niet zomaar aan voorbij gaan.  Wij willen het karakter van Go Ahead Eagles overeind houden, ondanks de hogere kosten die veldverwarming met zich meebrengt.”

Lugt: “Wij hebben samen met supporters en de gemeente besloten om te blijven voetballen op echt gras.  De ‘Actie middenstip’ is een geweldig initiatief van de supporters, dat wij als bestuur van Go Ahead Eagles van harte steunen. Nu is het zaak om de veldverwarming zo snel mogelijk te installeren. Net als de extra plekken in het stadion.”

Categorie: