donderdag, 2. mei 2013 - 19:33 Update: 03-07-2014 0:58

Grote ravage op kruispunt door niet werken verkeerslichten

Best

Op het kruispunt van de Eindhovenseweg Zuid met de Willem de Zwijgerweg in Best ontstond donderdagmiddag rond 17.45 uur een grote ravage.

Twee personenauto's kwamen met elkaar in botsing waarna een van beide voertuig op zijn kant terecht kwam. De brandweer moest eraan te pas komen om de auto weer op zijn wielen te zetten en de inzittende te bevrijden.

Een vrouw uit deze auto is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis evenals de vermoedelijke bestuurder van dit voertuig.

Twee zoons van de vrouw welke achterin het voertuig zaten zijn ter plekke nagekeken door de ambulancedienst maar hoefde verder niet mee naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de rode auto bleef ongedeerd bij het ongeval wat vermoedelijk gebeurde doordat de verkeerslichten buiten werking waren. De hulpdiensten kwamen al direct bij het verkeersongeval uitgereden en sloten het verkeersplein deels af. De politie dirigeerde het overige verkeer van punt A naar punt B. Een bergingsbedrijf kwam ter plekke om beide voertuigen af te slepen.