donderdag, 28. november 2013 - 0:06 Update: 03-07-2014 0:47

HandelZe.nl het nieuwe tweedehands platform

HandelZe.nl het nieuwe tweedehands platform
Ronde Venen

Nederland is sinds donderdag 28 november 2013 met de lancering van HandelZe.nl een tweedehands platform rijker. HandelZe.nl is onderdeel van BlikopNieuws.nl. De lancering is donderdag niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft het AD Groene Hart een interview in de krant met een van de initiatiefnemers van HandelZe.nl.

De doelstelling van HandelZe.nl is om tweedehands écht tweedehands te houden, zodat de bezoeker niet eerst tientallen advertenties van commerciële partijen voorbij moet scrollen voor die ene leuke eettafel of fiets die men zoekt. Wanneer men wel op zoek is naar nieuwe producten, dan kan daar vanuit de startpagina eenvoudig op geselecteerd worden.

Standaard op tweedehands

"Standaard is de site zo ingericht dat de bezoeker op tweedehands artikelen binnenkomt'', aldus Frank van den Berg medeoprichter- en eigenaar van beide platforms. Van den Berg streeft ernaar dat nu en in de toekomst het plaatsen van alle tweedehands spullen in al haar categorieën gratis blijft. Daarnaast krijgen bezoekers en natuurlijk ook commerciële partijen de mogelijkheid om hun handelswaar door te adverteren bij de landelijke nieuwssite BlikopNieuws.nl. Zo valt een advertentie, tegen een kleine vergoeding, nog meer op!

Live vragen stellen

''De eerste 1000 particuliere bezoekers krijgen van ons een gratis doorplaatsing''. Nieuwe gebruikers kunnen bij HandelZe.nl een eigen profiel aanmaken en dat kan zelfs met een eigen profielfoto worden bezegeld. Het profiel geeft de gebruiker de mogelijkheid om te kopen en te bieden. Is er eenmaal een bod uitgebracht, dan bestaat de mogelijkheid om met de aanbieder een live-chat te starten of een bericht achter te laten betreffende vragen over het product.

Ondanks de testfase van HandelZe.nl beseft Van den Berg en zijn team dat er hier en daar mogelijk nog schoonheidsfoutjes in de site aan het licht zullen komen. ''Ik vraag de bezoekers dan ook vriendelijk dit bij ons te melden. Wij lossen het dan zo spoedig mogelijk op. Het team van HandelZe.nl wenst u een fijne maar vooral veilige in- en verkoop.