donderdag, 7. november 2013 - 8:35 Update: 03-07-2014 0:49

HEMA wil ontzorgen met zorgverzekering

foto van Hema | Archief bon
Foto: Archief bon
Amsterdam

HEMA komt met een eigen zorgverzekering. Vanaf vandaag kan heel Nederland zich per 1 januari 2014 bij HEMA op een eenvoudige, overzichtelijke en betaalbare manier verzekeren tegen zorgkosten. Bovendien krijgt iedereen die overstapt naar de zorgverzekering van HEMA het hele jaar 10% korting op bijna alles van HEMA.

HEMA zegt te willen laten zien hoe het in de grijze wereld van zorgverzekeren het ook anders kan. De zorgverzekering van HEMA is een echte, serieuze zorgverzekering. Dat betekent volgens de HEMA: eenvoudig en overzichtelijk – zonder kleine lettertjes. De voorwaarden zijn simpel en begrijpelijk opgeschreven en klanten kunnen hun zorgzaken gemakkelijk online inzien en beheren.

Eenheidsprijzen

De basispremie van de zorgverzekering van HEMA bedraagt 89 euro per maand bij het wettelijke eigen risico van 360 euro. Klanten die kiezen voor een vrijwillig eigen risico van 500 euro bovenop het wettelijk eigen risico betalen slechts een premie van 69 euro per maand. Ook de aanvullende pakketten en tandartsdekkingen hebben de vertrouwde HEMA-eenheidsprijzen: aanvullende zorg is er voor 6, 12 en 18 euro, aanvullende tandzorg kost 11, 22 of 33 euro.

Het hele jaar 10% korting bij HEMA

Daarnaast biedt deze zorgverzekering nog een bijzonder voordeel: iedereen die overstapt krijgt het hele jaar 10% korting op bijna alles van HEMA. Deze korting geldt uiteraard bovenop lopende aanbiedingen. “Je zorgpas is meteen je HEMA-kortingspas,” vertelt CEO Ronald van Zetten. “Daarmee doen we echt iets unieks. Bovenop de scherpe zorgpremie bespaar je ook nog eens op je dagelijkse boodschappen bij HEMA.”