donderdag, 19. september 2013 - 20:09 Update: 03-07-2014 0:51

Hennepkwekerij in woning blijkt illegaal bordeel

Foto van hennepplant | fbf
Foto: fbf
Foto van hennepplant | fbf
Foto: fbf

De politie heeft woensdagmiddag een inval in een pand aan de Verhuizensestraat in Ingen gedaan. In het pand werd een hennepkwekerij vermoed.

Het vermoeden van een hennepkwekerij was ontstaan na binnengekomen informatie en aanvullend onderzoek. Nadat de politie het pand was binnengegaan trof zij een illegaal bordeel aan.

Ook waren zes personen aanwezig. Het betrof twee Roemenen (een man van 31 en een vrouw van 32 jaar), drie mannen met een Braziliaanse en één man met een Argentijnse nationaliteit. Zij waren allen tussen de 23 en 37 jaar. Deze vier mannen waren vermoedelijk als prostituees werkzaam.

De vier personen uit Brazilië en Argentinië zijn staande gehouden op basis van de vreemdelingenwetgeving. Van de twee Roemenen wordt onderzocht of zij de uitbaters van het bordeel zijn. De vreemdelingenrecherche en het Team Opsporing Mensenhandel hebben alle betrokkenen gehoord. Vooralsnog is nog niet gebleken dat er van seksuele uitbuiting sprake is. De politie onderzoekt de zaak verder en maakt proces-verbaal op.

Provincie:
Tag(s):