woensdag, 11. december 2013 - 16:11 Update: 03-07-2014 0:47

Hiddink neemt aandeel van 100.000 euro in De Graafschap

Foto van Guus Hiddink | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Doetinchem

De Graafschap heeft toestemming gekregen van de vereniging Betaald Voetbal De Graafschap om nieuwe aandelen uit te geven. Dit meldt de Graafschap woensdag.

Op deze manier wil de club een tekort op de begroting en het negatief vermogen wegwerken. De stadioneigenaren hebben reeds toegezegd garant te staan voor het tekort van dit seizoen en tevens hebben zij besloten om voor een substantieel bedrag aandelen te kopen.

Guus Hiddink
Ook Guus Hiddink heeft zich uitvoerig laten bijpraten over de toekomstplannen en besloot direct een aandeel ter waarde van 100.000 euro te kopen.

"De Graafschap is een club van en voor iedereen. Ik vind het een goed plan dat iedereen straks de mogelijkheid heeft om te participeren in een aandeel. Het feit dat ik een aandeel koop is ingegeven doordat ik De Graafschap een warm hart toedraag. Als ik in de buurt ben, laat ik me vaak bijpraten over de actuele stand van zaken. Binnenkort zit ik weer met de technische staf om de tafel. Als je kijkt naar de doelstellingen voor dit seizoen, te weten eindigen bij de top eerste divisie, nacompetitie spelen en de binding met het publiek aanhalen, dan loop je op schema. Dus geen paniek. Ik hoop dat er meer oud-spelers zijn die aandelen kopen. Dat geldt ook voor de supporters. Samen krijgen wij deze club weer verder vooruit, daar ben ik van overtuigd. Laten we trots zijn op zo'n mooie club in de Achterhoek.", aldus Guus Hiddink. 

"Geweldig hoe Guus dit oppikt, we zijn inderdaad hard aan het werk om meer oud-spelers te mobiliseren. De supportersvereniging gaat in december uitleggen hoe supporters samen een aandeel kunnen kopen en wat dit precies betekent qua rechten etc. Het plan ziet er in ieder geval goed uit.", aldus algemeen directeur Henk Bloemers.

 
Categorie: