maandag, 5. augustus 2013 - 15:21 Update: 03-07-2014 0:54

Hoeveelheid bloed in auto duidt op 3e verdachte Heerenveen

Foto van forensisch en recherche onderzoek | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Heerenveen

De politie gaat er vanuit dat er nog een derde verdachte betrokken is het schietincident op het industrieterrein in Heerenveen-Zuid. Dit meldt de politie maandagmiddag.

Bloed
De politie baseert zich op verklaringen van de twee Roemeense verdachten. Ook de hoeveelheid aangetroffen bloed in de auto strookt niet met de verwonding van de lichtgewonde 26-jarige verdachte.


Ziekenhuis
De politie beschikt over informatie dat de derde verdachte zich niet meer in de omgeving schuilhoudt. Er is een vermoeden dat de gewonde man naar een ziekenhuis is gegaan voor medische behandeling. De politie wil graag informatie over de huidige schuilplaats van de derde verdachte.

In het geval dat iemand iets opvallend, afwijkends of verdachts heeft gezien in een ziekenhuis of elders dan geldt het verzoek contact op te nemen met de politie via het landelijke telefoonnummer 0900-8844.


Verhoor
De politie is nog volop bezig met het onderzoek. De verdachten worden nog steeds met behulp van tolken gehoord. Over de inhoud van het verhoor doet de politie nog geen mededelingen.