dinsdag, 3. december 2013 - 11:11 Update: 03-07-2014 0:47

Jolings gezicht was toch blauw door mislukte plastische chirurgie

Foto van Gerard Joling | Archief EHF
Foto: Archief EHF

Op de radio bij Q-music vertelde Albert Verlinde dinsdagochtend dat Gerard Joling toch slachtoffer zou zijn geworden van mislukte chirurgie.

Verlinde vertelt dat hij na de uitzending van RTL Boulevard is gebeld door een bron die hij voor 100% vertrouwt, met het verhaal dat Gerard Joling toch onder het mis is gegaan. Gerard zou twee keer kort op elkaar iets aan zijn gezicht hebben laten doen, waardoor zijn gezicht er nu 'blauw' en 'gezwollen' uitziet. Maandag had de populaire zanger zelf nog laten weten dat hij last had van een kaakontsteking, maar dat verhaal klopt volgens Verlinde niet. 

Gerard heeft in korte tijd twee behandelingen laten doen, wat eigenlijk niet mag. Volgens Verlinde had hij dit moeten melden bij de instelling waar hij de tweede ingreep liet doen. De eerste ingreep was voor Jolings optreden in Ziggo Dome in oktober. Daarvoor zou hij zich met botox hebben laten inspuiten. Daarna zou hij opnieuws aan zijn gezicht hebben laten  sleutelen vanwege het benefietconcert van het Nationaal Ouderenfonds, dat volgende week woensdag plaatsvindt. Hij zou de botoxingreep daar hebben verzwegen voor de artsen en daardoor zou het mis zijn gegaan. Verlinde confronteerde de zanger met de geruchten over de ingreep, maar Joling ontkende per sms.

Verlinde licht de zaak buij Q-music toe: 'Ik denk dat hij zoiets heeft van: ik ben stom geweest, ik had het moeten weten. Dat hij hier zo vreemd over doet, heeft er volgens mij alles mee te maken dat hij zich schaamt."

Categorie: