woensdag, 17. juli 2013 - 15:16 Update: 03-07-2014 0:54

Klikos van brug over N7 bij Sneek gegooid

Foto van afvalcontainer vuilnisman | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Sneek

In de nacht van dinsdag op woensdag kreeg de politie omstreeks 02.30 uur een melding dat op de N7 een automobilist op een groene (tuin)afvalcontainer was gereden.

'Op de N7, onder de houten brug Het Krusrak in de Akkerwinde bij Sneek, lagen twee groene containers op de weg', meldt de politie woensdag.

Een 54-jarige automobilist uit Sneek kon een aanrijding met één van deze containers niet meer voorkomen. Deels met de voorkant van de auto op de container, kon de man de auto een paar honderd meter verder al remmend en slingerend tot stilstand brengen. De rijbaan lag bezaaid met groenafval.

De andere container bleek nog niet te zijn geraakt door een voertuig. Deze is door de agenten van de weg gehaald. De twee containers bleken vanaf de houten brug op de weg te zijn gegooid. De containers zijn meegenomen vanuit de Hanso Mollstraat. 

De politie vermoedt dat jongeren deze containers op weg naar huis hebben meegenomen en op de N7 hebben gegooid. Op de weg lagen ook enkele kapot gegooide drankflessen.

Contact
De politie wil graag in contact komen met mensen die in de nacht van dinsdag 16 op woensdag 17 juli op de Akkerwinde en/of op de Hanso Mollstraat en omgeving personen met groene containers hebben zien lopen en met mensen die weten wie de containers op de weg hebben gegooid. Men wordt verzocht te bellen met 0900-8844, of anoniem met 0800-7000.

 
Provincie:
Tag(s):