woensdag, 23. oktober 2013 - 9:07 Update: 03-07-2014 0:50

Lennon: We verdienden deze winst op Ajax

Foto van speler Ajax | Archief EHF
Foto: Archief EHF

(ElfVoetbal) Een fantastische overwinning." Zo vatte manager Neil Lennon van Celtic de 2-1 zege van zijn ploeg gisteravond (woensdag) in de Champions League samen.

Ajax werd daardoor drie punten afgesnoept, waardoor Celtic nu derde staat in haar Champions League-poule. "Ik zei vooraf dat Ajax ons net zoveel problemen zou geven als FC Barcelona en AC Milan en ik kreeg gelijk. Met zoveel blessures in onze selectie is dit een prachtige prestatie."

Daarnaast was aanvoerder Scott Brown geschorst. "Op basis van de tweede helft verdienden we te winnen. We staan er nu heel goed voor, we moeten nu een resultaat halen in Amsterdam en dat is zeker niet onmogelijk."

"Misschien hadden we de wedstrijd beter kunnen uitspelen, maar dit was ook al weer ons negentiende duel van het seizoen." Via een benutte strafschop van Anthony Stokes in de 45e minuut en een van richting veranderd schot van Biram Kayal in de 54e minuut kwam Celtic op een 2-0 voorsprong. Pas in de extra tijd deed invaller Lasse Schöne iets terug namens Ajax.

Categorie:
Tag(s):