maandag, 15. juli 2013 - 16:55 Update: 03-07-2014 0:54

Lichaam kickbokser Veghel vrijgegeven na sectie

Veghel

Maandagmiddag is het lichaam van kickbokser Volkan Dünzün vrijgegeven aan de familie. Dit meldt de politie maandagmiddag.

Sectie
'Uit sectie is gebleken dat de dode man die zaterdagochtend aangetroffen werd in een auto nabij een woning aan de Scheifelaar in Veghel, inderdaad de 26-jarige bewoner betreft’, aldus de politie.

Woning vrijgegeven
De zoektocht rond de woning van de Veghelse kickbokser door de Mobiele Eenheid (ME) werd maandagmiddag ook afgerond. Of er extra sporen zijn veiliggesteld kon de politie ‘uit onderzoeksbelang’ niet zeggen. De woning is inmiddels ook vrijgegeven. Het rechercheonderzoek is in volle gang.


3D-onderzoek
Zondag werd er ook al extra sporenonderzoek gedaan in de woning van de om het leven gekomen kickbokser. Met 3D apparatuur van de Landelijke Eenheid zijn er opnames gemaakt.


Dünzün werd afgelopen zaterdagochtend rond 06.30 uur dood in zijn Mercedes gevonden die op de oprit van zijn woning stond. De kickbokser bleek door vuurwapengeweld om het leven te zijn gebracht.

Schietincident kickboksgala Zijtaart
Volkan en zijn broer Ali waren verdachten van het schietincident tijdens een kickboksgala in Zijtaart. Door onvoldoende bewijs van betrokkenheid werden beide vrijgelaten. Of een en ander met elkaar te maken heeft zal door de politie worden onderzocht.