zondag, 30. juni 2013 - 21:53 Update: 03-07-2014 0:55

Maher voor vijf jaar van AZ naar PSV

Foto van logo PSV
Eindhoven

PSV en AZ hebben een akkoord bereikt over Adam Maher (19). Dat meldt technisch manager Marcel Brands zondagavond.

Maandag ondergaat de middenvelder zijn medische keuring en ook moeten de details tussen speler en club nog worden afgerond. Als alles rond komt, zal Maher zich net als de andere internationals melden op maandag 8 juli.

Contract voor vijf jaar
De overeenkomst tussen PSV en AZ kwam zondag rond. Na zijn keuring en de afronding van het contract tekent Adam Maher in Eindhoven voor vijf seizoenen. De bijna 20-jarige international is na doelman Jeroen Zoet, aanvaller Florian Jozefzoon en verdediger Jeffrey Bruma het vierde nieuwe gezicht in de selectie van hoofdcoach Phillip Cocu. Maher werd in 2012 uitgeroepen tot meest talentvolle speler van de Eredivisie.

Reactie Marcel Brands
Technisch manager Marcel Brands laat weten heel blij te zijn met de transfer van Maher. “Het is een lang gekoesterde wens om hem naar PSV te halen. Met hem hebben we weer een zeer talentvolle Nederlandse speler in huis, dat past in de filosofie van PSV. Ik ben er heel blij mee, want we wilden hem graag hebben maar niet ten koste van elke prijs. Daar zijn we uitgekomen”, aldus Brands.

 
Categorie:
Tag(s):