maandag, 16. september 2013 - 13:13 Update: 03-07-2014 0:52

Man (28) ernstig gewond na steekpartij in café

Den Bosch

Een 29-jarige man uit Rosmalen is zondag zondagavond ernstig gewond geraakt bij een steekpartij in een café aan de Karrenstraat in 's-Hertogenbosch. Dit meldt de politie die nog op zoek is naar getuigen maandag.

Zondagavond kwam er rond 20.15 uur bij de politie een melding binnen van een steekpartij tijdens een besloten feest in het café.

Kort daarvoor zou een blanke man met een breed postuur en een geruite blouse het café zijn binnengelopen en vervolgens aanwezigen hebben bedreigd met een mes. Daarna stak hij een 28-jarige man uit Rosmalen neer. Na de steekpartij ging de man er te voet vandoor.

Onderzoek
Agenten zochten in de omgeving naar de verdachte, maar de man werd niet aangetroffen. In het café is sporenonderzoek verricht en is met een aantal getuigen gesproken. Het mes is in het café achtergebleven en in beslag genomen voor technisch onderzoek. Verder onderzoekt de politie videobeelden die in het café zijn gemaakt.

Toestand slachtoffer
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd met ernstige verwondingen, maar is aanspreekbaar en verkeert buiten levensgevaar.