maandag, 15. april 2013 - 10:35 Update: 03-07-2014 0:59

Man beschoten in auto

Foto van pistool | Archief FBF.nl
Foto: JPG

Op de Poppenharelaan is zondagmiddag op een auto geschoten.

Omstreeks 12.30 uur reed een 31-jarige man uit Coevorden, in een blauwe BMW uit de 7-serie, over de Poppenharelaan. Een zwarte Mercedes kwam daar naast hem rijden. Door het geopende raam aan de bijrijderkant van de Mercedes, werd één keer geschoten op de andere auto. De auto is geraakt in de deur van de bestuurder. De ruit van de deur sneuvelde. De bestuurder van de beschoten remde direct sterk af. De Mercedes reed snel verder. Niemand raakte gewond.

De beschoten man belde de politie en deed aangifte van poging tot doodslag. De afdeling forensisch onderzoek van de politie heeft op de Poppenharelaan een sporenonderzoek ingesteld.

De identiteit van de bestuurder van de auto waaruit geschoten werd is bekend. De politie heeft zondag direct op meerdere plaatsen naar deze man gezocht. Hij is nog niet aangehouden. De politie in Coevorden is nog op zoek naar getuigen van het voorval op de Poppenharelaan. Mensen die daar zondag rond 12.30 uur iets hebben gezien, of iets weten over deze zaak wat van belang kan zijn voor het onderzoek, kunnen bellen met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000.

Provincie:
Tag(s):