zondag, 26. mei 2013 - 16:58 Update: 03-07-2014 0:57

Man opgepakt na slaan ziekenhuispersoneel en zijn advocaat

foto van verdachte bekend moord | fbf
Foto: Archief FBF
Terneuzen

Een 43-jarige man uit de gemeente Terneuzen is zondagmorgen rond 05:00 uur aangehouden door politieagenten, omdat hij medewerkers van het ziekenhuis zou hebben mishandeld en bedreigd. In de cel sloeg hij ook nog zijn advocaat.

De man was naar het ziekenhuis gebracht omdat hij in de veronderstelling was dat hij vergiftigd zou zijn. Ambulancemedewerkers hebben hem naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. Daar hebben medewerkers diverse onderzoeken bij hem gedaan, maar hieruit bleek niet dat de man vergiftigd was. De ziekenhuismedewerkers besloten hierop dat de 43-jarige weer terug naar huis kon. Hier was de man het kennelijk niet mee eens en hij greep een verpleegkundige bij haar keel. Ook bedreigde hij een arts met de dood. Door de medewerkers van het ziekenhuis is de politie gebeld.

Aangehouden en naar politiecel

Toen de agenten ter plaatse kwamen hebben zij de man aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. In Torentijd werd voor de man een advocaat opgeroepen. Toen deze met de man in gesprek ging heeft hij zijn advocaat ook nog geslagen.

In verzekering gesteld

Vanwege de agressieve toestand van de aangehouden verdachte, wordt de zaak morgen verder opgepakt door de recherche. De verdachte is in verzekering gesteld. De arts en de verpleegkundige hebben aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging door de verdachte.
 

Provincie: