zondag, 19. mei 2013 - 11:32 Update: 03-07-2014 0:57

Moeder en familie vermiste broertjes blij met de steunbetuigingen

foto van vermiste kinderen | Politie
Foto: Politie

De moeder van de vermiste Ruben en Julian en haar familie hebben zich tot de media gewend. Via een brief aan RTV Utrecht bedanken ze iedereen voor hun steun.

Moeder Iris schrijft in de brief dat de hulp die zij krijgt van alle burgerzoekers en van politie, Defensie en brandweer als 'een warme deken' aanvoelt. Voor haar zijn kaarten, bloemen, facebookberichten en -groepen, mail, WhatApp, sms, wensballonnen, kaarsen en wat al niet meer. allemaal lichtpuntjes die hun hoop op een goede afloop blijven voeden.

Zondag gaat de zoektocht naar de jongens verder. Nu betreft het een gebied ten noorden van de weg tussen Rhenen en Doorn.

De gehele brief:

Overweldigend en hartverwarmend.

Op alle mogelijke manieren proberen de mensen in Nederland en daarbuiten ons te helpen met het terugvinden van onze knullen en Iris in haar wanhoop en machteloosheid te steunen. Er zijn geen woorden voor wat haar, Ruben en Julian is overkomen en daarom willen we allemaal in actie komen, iets doen.

Kaarten, bloemen, Facebookberichten en -groepen, email, WhatsApp, sms, wensballonnen, kaarsen en wat al niet meer. Het zijn allemaal lichtpuntjes die onze hoop op een goede afloop blijven voeden. Het zijn niet alleen familie en vrienden die ons steunen.

Volkomen belangeloos zijn er door heel Nederland en daarbuiten mensen die de organisatie van allerlei activiteiten op zich nemen en dat in goed overleg met de politie, defensie, brandweer en natuurbeheerders doen. Dat zegt iets over de saamhorigheid van de mensen. Dat voelt als een warme deken.

Tevens alle hulde voor politie, defensie en brandweer die zichtbaar en voor een groot deel onzichtbaar alles in het werk stellen alle deskundigheid mobiliseren, hulp van specialisten en apparatuur inschakelen, ook vanuit het buitenland. Er wordt dag en nacht doorgewerkt om Ruben en Julian terug te krijgen.

Heel Nederland en daarbuiten, diep uit ons hart: intense dankbaarheid voor alles wat jullie voor Iris en ons betekenen in deze zware dagen en de komende tijd.

Iris en familie

Provincie:
Tag(s):