woensdag, 4. september 2013 - 9:09 Update: 03-07-2014 0:52

De Mos: Overtuigd dat Feyenoord kampioen wordt

Foto embleem Feyenoord | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl

(ElfVoetbal) "Ik ben ervan overtuigd dat Feyenoord kampioen wordt. Geen Europese stress, je ziet het vertrouwen groeien en zolang Ronald Koeman onverstoorbaar blijft."

Dan heeft Feyenoord alle kans. Ik geloof er echt in." Het zijn de opvallende woorden van Aad de Mos. In AD Sportwereld geeft de voormalige trainer van Ajax, PSV, KV Mechelen, Anderlecht, Vitesse en Werder Bremen zijn opvallende mening over het komend seizoen.

Een mening die in hetzelfde medium wordt ondersteund door Willem van Hanegem en die grotendeels is gebaseerd op de afgesloten transferperiode. "Met alleen Lerin Duarte erbij heeft Ajax ernstig aan kracht ingeboet. Dat spijt me heel erg, want ik had Ajax graag op volle sterkte in de Champions League gezien", vult Van Hanegem aan.

"Cruijff wilde toch dat het beter en beter zou worden? Ze moesten toch weer mee gaan doen in Europa? Daar komt niks van terecht als je je beste spelers verkoopt, dat staat zelfs haaks op wat je beloofd hebt. Nu zullen we het van PSV moeten hebben, denk ik. Dat is de beste ploeg op dit moment."

De Mos is ook bezorgd over Ajax. "Ik erger me al een paar weken. Na twintig minuten ga ik zappen. Dat rondspelen van ze, vreselijk, en zo weinig effectief. Ik ben heel benieuwd. Nu zijn de goede spelers die door Danny Blind en Jan Olde Riekerink zijn gehaald voor veel geld verkocht."

"Ik ben benieuwd waar de nieuwe heren nu zelf mee komen. Zij, samen met Cruijff, zagen te veel zesjes bij Ajax. Hebben zij nu de achten en negens klaar staan? Ik heb ze nog niet gezien. Bojan? Laat me niet lachen, zeg."

Categorie:
Tag(s):