dinsdag, 26. november 2013 - 12:52 Update: 07-07-2018 21:41

Naakte man bij bushalte Maarssen

Naakte man bij bushalte Maarssen
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF

Een 48-jarige man uit Naarden is maandag 25 november gearresteerd op verdenking van schennispleging. Hij werd naakt op straat aangetroffen. Waarom de man naakt over straat liep, is nog onduidelijk.

Rond 23.15 uur kwamen diverse telefoontjes binnen over een man die zich naakt zou ophouden bij een bushalte op de Dr. Plesmanlaan in Maarssen. Agenten gingen daar naar toe, maar de man was daar niet meer.

Gezocht omgeving Vreeland

Bij de politie kwam een volgende melding waarna duidelijk werd dat de man was ingestapt in een auto. Hij was weggereden in de richting van Breukelen. Agenten reden ook die richting op en keken uit naar de man en zijn auto, maar zagen hem niet meer. Een agent in een onopvallende politieauto reed verder door en stelde een onderzoek in in de omgeving van Vreeland. Daar werd de auto leeg aangetroffen op de Boslaan.

Naakt op de brug

Agenten zochten de omgeving af. Tot hun verbazing zagen zij de naakte man op de brug over de Vecht liggende in de prov.weg N201 lopen. De man probeerde zich nog snel te verstoppen in de bosjes, maar kon even later toch worden gearresteerd. Waarom de man naakt was, is nog onduidelijk. De man is ingesloten en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Categorie:
Provincie: