woensdag, 2. oktober 2013 - 17:46 Update: 03-07-2014 0:51

Nieuwe Honda CR-V in Black Edition

Foto van Honda CR-V Black Edition | Honda
Foto: Honda
Dordrecht

Honda levert de nieuwe CR-V nu ook in een extra aantrekkelijke uitvoering: de ‘Black Edition’. Deze unieke editie is uitgevoerd met stijlvolle en sportieve accessoires

De ‘Black Edition’ is leverbaar op basis van de al bekende Comfort, Elegance, Lifestyle en Executive uitvoering van de CR-V in zowel benzine- als dieseluitvoering. Men kan kiezen uit de kleuren Crystal Black Pearl en White Orchid Pearl. Dit alles tegen een aantrekkelijke meerprijs.

CR-V ‘Black Edition’ uitrusting
De uitrusting van deze speciale ‘Black Edition’ bestaat uit:
■Honingraat grille met glanzende zwarte omlijsting in de kleur Crystal Black Pearl
■Achterspoiler uitgevoerd in de kleur Crystal Black Pearl
■Stijlvolle treeplanken, vloeiend geïntegreerd in de carrosserie voor comfortabel in- en uitstappen
■Beschermplaten in Crystal Black Pearl in de voor- en achterbumper
■Fraaie lichtmetalen velgen naar keuze, te weten 18”Taurus- of 19”Orion- uitvoering

De meerprijs voor de CR-V ‘Black Edition’ is respectievelijk 2290 euro en 3490 euro, afhankelijk van de velgenkeuze. Ook de CR-V ‘Black Edition’ is uitgevoerd met de “One- Motion” neerklapbare achterbank, waarbij de achterbank automatisch neerklapt door het overhalen van één hendel.

CR-V: De ideale reisauto De CR-V is standaard al zeer compleet met onder andere cruise control, 17” lichtmetalen velgen en de “One- Motion” neerklapbare achterbank. Door het overhalen van een hendel wordt de achterbank automatisch neergeklapt en ontstaat een vlakke laadvloer. De bagageruimte van 1.669 liter die dan ontstaat, behoort tot de grootste in zijn klasse. Alle CR-V’s zijn uitgerust met het aanhanger anti-schaar systeem (TSA – Trailer Stability Assist). Door dit unieke veiligheidssysteem en het hoge trekgewicht is de CR-V een ideale auto om caravans en aanhangers mee te trekken.

Eerder dit jaar werd de Honda CR-V al uitgeroepen tot ‘Trekauto van het jaar’ in zijn klasse. De Consumentenbond riep Honda al eerder dit jaar uit tot het betrouwbaarste automerk. 5 miljoen Sinds de introductie van de eerste Honda CR-V 1995 zijn er wereldwijd ruim 5 miljoen exemplaren van verkocht. De nieuwe CR-V ‘Black Edition’ is vanaf oktober leverbaar.

Categorie: