maandag, 9. december 2013 - 21:24 Update: 03-07-2014 0:47

Onnogate niet in een poep en een scheet opgelost

Foto van Albert Verlinde | Guy van Grinsven en EHF
Foto: Guy van Grinsven en EHF

Volgens Albert Verlinde is het logisch dat zijn relatieprobleem, de zogenaamde 'Onnogate' met zijn man Onno Hoes nog niet voorbij is.

Verlinde reageerde op het paginagrote artikel in de Telegraaf en zei: 'Zoiets doe je niet in een poep en een scheet.' Volgens Verlinde weet iedereen die zoiets heeft meegemaakt dat het niet in een weekend is opgelost. Verlinde: 'Dat kost tijd, maar we staan er beiden positief in.'

Via het SBS-programma Show Laat kwam vorige week een foto naar buiten waarop de man van Verlinde, Onno Hoes, zoenend te zien was met een andere man, een 24-jarige huisvriend van het stel. Verlinde en Hoes kwamen direct met een verklaring, waaruit bleek dat de twee uit elkaar zijn gegroeid. Maar de zoenpartij was volgens hen 'buitengewoon onhandig en ongepast'. Hoes verklaarde na het uitlekken van de foto dat hij een emotionele periode in zijn leven achter de rug heeft.

Albert Verlinde gaf aan dat hij en zijn man veel steun krijgen van familie, vrienden en andere BN'ers. 'Alleen roddelcollega Evert Santegoeds laat het wat dat betreft afweten', grapte de showbizzdeskundige in zijn programma RTL Boulevard.

Categorie: