vrijdag, 18. oktober 2013 - 21:22 Update: 03-07-2014 0:50

Patricia Paay is helemaal klaar met showbizzworld na opmerking Gerard Joling

Foto Gerard Joling | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl

Patricia Paay zou een van de hoofdrollen gaan spelen in een nieuwe televisieserie van Patty Brard.

Maar op het allerlaatste moment heeft Patricia afgezegd. Patricia zou helemaal klaar zijn met de showbizzworld. Dit melden verschillende media vrijdag. 

Het zou allemaal begonnen zijn met de opmerking van Gerard Joling tijdens de Lekker-concerten. De zanger zei vorige week dat Maywood moeilijker bij elkaar te brengen was dan de benen van Patricia Paay. Patricia Paay zou woedend zijn geweest over deze als grap bedoelde opmerking. Ook haar zusje Yvonne Keeley was kwaad op Gerard Joling. Patricia was zo boos dat ze de volgende dag niet nog een keer naar het concert van Joling ging, zo schrijft AT5.

In haar column in Weekend schreef Patty Brard over de opmerking en het daarop volgende conflict. Patty schreef:  'Tja, ik moest erom gieren. Patricia niet. Woedend was ze, en ze besloot meteen de tweede avond niet meer te gaan. Maar er zat echt geen kwade bedoeling achter. Kom op meissie, vind je zelfspot, humor en kracht terug, want zo kennen we je niet!.'

Maar in diezelfde  Weekend vertelt Patty dat Patricia niet meer mee gaat doen met een televisieserie die de twee samen zouden maken. Patty: 'Op zaterdagmorgen kreeg ik een sms'je waarin ze liet weten helemaal klaar te zijn met de showbizzwereld en dat ze er geen zin meer in had. Ik hoop dat ze deze weken tijd heeft om wat bij te slapen en dat ze dan snel weer de oude is. Bovendien weet ik liever nú dat ze afhaakt dan op de eerste draaidag, dan zijn we nog veel verder van huis.'

Gerard Joling heeft nog laten weten dat hij het vervelend vindt dat de opmerking zo slecht is gevallen bij Patricia, maar dat hij er geen spijt van heeft.

Categorie: