vrijdag, 11. januari 2013 - 22:04 Update: 20-09-2018 21:21

Personeel en klanten bedreigd bij overval supermarkt

Personeel en klanten bedreigd bij overval supermarkt

Vrijdagavond 11 januari is een supermarkt aan de Malmo overvallen.

De politie zette een grote zoekactie op touw waarbij onder meer een helikopter werd ingezet. Rond 19.30 uur kwam bij de meldkamer een overvalalarm binnen.

Vervolgens bleek dat rond dat tijdstip twee onbekende mannen de supermarkt waren binnengekomen. De twee bedreigden aanwezig personeel en klanten met wapens. Vervolgens maakten ze een onbekend geldbedrag buit en gingen er vandoor.

Bij de overval raakte niemand gewond. De politie zette na het binnenkomen van de melding direct een zoekactie op touw. Met meerdere eenheden werd in de omgeving van de supermarkt uitgekeken naar het tweetal. Ook werd een helikopter ingezet en werd via Twitter en Burgernet de signalementen van de mannen verspreid.

Dit heeft niet geresulteerd in aanhouding van de overvallers. Het onderzoek wordt verder voortgezet. Zo is de Forensische Opsporing een sporenonderzoek gestart. Ook zijn getuigen van de overval gehoord.

Mensen die getuige zijn geweest van de overval of die de twee mannen herkennen of hebben gezien en nog niet met de politie hebben gesproken, worden gevraagd contact op te nemen. De overvallers betroffen twee mannen van ongeveer 20 jaar met een Noordafrikaans uiterlijk. Een van hen had een ringbaard, beide droegen een zwarte jas. Voor tips kunt u bellen met 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: