maandag, 13. mei 2013 - 15:37 Update: 03-07-2014 0:58

Peter R. de Vries: Ik wist het al een poosje, maar mocht niks zeggen

foto van Peter R de Vries | Archief fbf
Foto: Archief FBF
Amsterdam

‘He he... Het mag eindelijk naar buiten: #AnthonyHopkins gaat Alfred Heineken doen in film! A dream comes true. AH doet AH! Super blij!’, zo twitterde Peter R. De Vries maandag.

Dat het boek ‘De ontvoering van Alfred Heineken’ van De Vries over de Heinekenontvoering wordt verfilmd was geen nieuws meer maar wie de hoofdrol ging spelen van de biermagnaat werd toch nog lang stilgehouden. 

‘Ik wist het al een poosje, maar mocht niks zeggen..#AnthonyHopkins in de film is natuurlijk top of the bill! Zet film meteen op de kaart.’, meldt De Vries maandag in een vervolgtweet. ‘Ben in buitenland, maar wordt overstelpt met reacties dat #AnthonyHopkins de rol van Alfred Heineken doet. AH does AH! Well kept secret...’, laat De Vries weten. 

Cast
Over de rest van de bezetting van de acteurs en actrices noemt De Vries maandag nog geen namen, wel twittert hij:‘Aanwezigheid van #AnthonyHopkins heeft natuurlijk zeer positieve invloed op casting van andere acteurs... Zitten ook mooie namen bij!’, aldus De Vries.


Zomer 2014 bioscoop
De eerste opname voor de film zijn gepland in de tweede helft van deze zomer. Ongeveer een jaar later moet de film in de bioscoop draaien. 

 
Categorie: