dinsdag, 9. juli 2013 - 9:35 Update: 03-07-2014 0:55

Politie arresteert twee mannen in onderzoek naar dode Waalre

Archief FBF
Foto: Archief FBF
Waalre

Dinsdagochtend hield de politie twee mannen aan, die verdacht worden van mogelijke betrokkenheid bij de dood van een 29-jarige Eindhovenaar. Deze man werd begin mei dood aangetroffen in een auto in het buitengebied van Waalre.

Huiszoekingen

Beide mannen, een 31-jarige Eindhovenaar en een 32-jarige man uit Valkenswaard, werden in de vroege ochtend in hun respectievelijke woningen aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. De recherche doet in een tweetal huizen onderzoek, waarbij gezocht wordt naar (technische) sporen die voor het lopende onderzoek van belang kunnen zijn. De mannen worden er van verdacht mogelijk betrokken te zijn geweest bij de dood van de Eindhovenaar. Hun rol daarbij is onderwerp van nader onderzoek. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Onderzoek

Op donderdagmiddag 2 mei 2013 werd het levenloze lichaam van het slachtoffer aangetroffen in een auto op een zandweg in het buitengebied van Waalre. De man bleek door een misdrijf om het leven te zijn gekomen. Een team grootschalige opsporing startte direct een onderzoek naar de omstandigheden waaronder de man om het leven was gebracht.

Provincie:
Tag(s):