zondag, 22. december 2013 - 14:20 Update: 03-07-2014 0:46

Politie houdt vier mannen aan na schietpartij Zwolle

Foto van politieauto zwaailicht donker | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Zwolle

De politie heeft zaterdagavond in Zwolle vier aanhoudingen verricht na een melding van een schietpartij in een winkelcentrum. dit meldt de politie zondag.

'Zaterdagavond rond 22.00 uur ontvingen wij een melding dat er meerdere malen zou zijn geschoten op de Van der Capellenstraat in het winkelcentrum in Zwolle Zuid', aldus de politie. Hierop gingen meerdere politievoertuigen ter plaatse. Er was niemand gewond geraakt.

Vier aanhoudingen
Op basis van de opgegeven signalementen konden kort daarna twee mannen van 23 en 24 jaar uit Schiedam op de kruising Zwarteweg/Ittersumallee worden aangehouden. Zij werden ingesloten op het bureau. Twee mannen van 22 en 24 uit Den Haag werden korte tijd later eveneens aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident.

Wat de aanleiding en de betrokkenheid van de aangehouden personen is geweest moet nader onderzoek uitwijzen. Getuigen van het schietincident die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Provincie:
Tag(s):