dinsdag, 14. mei 2013 - 16:54 Update: 03-07-2014 0:58

Politie:vader vermiste broertjes bereidde actie goed voor

foto van vermiste kinderen | Politie
Foto: Politie

De 38-jarige vader van de broertjes Ruben (9) en Julian (7) heeft vorige week maandag op zijn computer een afscheidsbrief geschreven. De computer stond in zijn woning in Vleuten. Volgens de politie wordt er in de brief niets gezegd over zijn kinderen.

De politie zegt dat de man tegen zijn omgeving had gezegd dat hij met zijn kinderen naar Luxemburg zou gaan. Op de dag van de vermissing pinde hij cashgeld, terwijl hij normaal alleen met zijn pinpas betaalde. Een klein gedeelte van het opgenomen geld is bij de vader terug gevonden.

Het laatste telefoontje dat hij heeft gepleegd was omstreeks 22.25 uur naar zijn huidige vriendin om te zeggen dat hij een motel was aangekomen. Hij was vermoedelijk toen in Neerbeek omdat hij gezien is in de Fattenbergstraat. Iets na middernacht is de auto van de vader gezien in Venray. Om 01:42 wordt het kenteken van de Hyundai geregistreerd op de Rijnbrug bij Rhenen. Daarna wordt hij om 01.56 uur vermoedelijk op de Rijksstraatweg in Leersum gefilmd door een bewakingscamera. Hij keert daar de auto en op deze beelden is een andere auto te zien. De politie is dringend op zoek naar de bestuurder van deze auto.

Volgens de politie heeft de vader van Ruben en Julian zijn actie goed voorbereid en is nog steeds op zoek naar camerabeelden en getuigen om de exacte route in beeld te krijgen.

 

De politie heeft een website met alle details over de vermissing

 

 

Provincie:
Tag(s):