donderdag, 13. juni 2013 - 14:14 Update: 03-07-2014 0:56

Range Rover Evoque Sicilian yellow nu in de showroom

Range Rover Evoque Sicilian yellow nu in de showroom
Range Rover Evoque Sicilian yellow nu in de showroom

Waar de zomerzon het voorlopig nog laat afweten, zorgt de nieuwe Range Rover Evoque Sicilian Yellow ten minste nog voor een zonnig accent op de weg. De eerder dit jaar op de Autosalon van Brussel geïntroduceerde Special Edition is nu gearriveerd bij de eerste Nederlandse Land Rover dealers en is per direct leverbaar.

De Range Rover Evoque Sicilian Yellow is gebaseerd op de Dynamic Plus-uitvoering van de Range Rover Evoque en onderscheidt zich door een aantal unieke details die deze editie een markante uitstraling geven. Zo is de carrosserie uitgevoerd in de lakkleur Sicilian Yellow, waarbij dak en buitenspiegels zijn uitgevoerd in de contrastkleur Santorini Black. Het standaard Black Design Pack verfraait het exterieur verder met een achterspoilerextensie, donkere koplampbehuizingen en mistlampen vóór, RANGE ROVER woordmerk in Black, heldere achterlichten, 20-inch gesmede lichtmetalen velgen in Gloss Black, bumpersecties in Santorini Black en donker getinte uitlaateindstukken. Voor het interieur is er een uniek interieurthema in Ebony met contrasterende stiknaden in Yellow voor stoelen, portierpanelen, middensectie dashboard en deksel bergvak tunnelconsole. Daarnaast is het dashboard afgewerkt met een in Yellow geanodiseerde horizontale aluminium sierlijst.

De nieuwe Special Edition is verkrijgbaar als vijfdeurs Range Rover Evoque en als Range Rover Evoque Coupé en wordt geleverd met twee motoren, de SD4 met krachtige, efficiënte en lichte 2,2-liter diesel (140 kW/190 pk) en de Si4 met de lichtgewicht 2,0-liter benzinemotor (177 kW/240 pk). Beide motoren zijn gecombineerd met een zestraps automatische transmissie en vierwielaandrijving.

 

Voor Nederland komen 24 stuks van deze unieke Special Edition beschikbaar, die een vanafprijs heeft van € 79.900 (incl. BTW en BPM).

Categorie:
Tag(s):