zondag, 10. februari 2013 - 21:19 Update: 08-07-2014 0:44

Reijnen heeft dubbel gevoel na nederlaag tegen Feyenoord

AZ ging zondag op bezoek bij Feyenoord met 3-1 onderuit. Na afloop was Etiënne Reijnen teleurgesteld door de nederlaag, maar dat was niet het enige waar hij zijn ongenoegen over uitte. Volgens de verdediger was de rode kaart voor Nick Viergever discutabel te noemen.

"Ik heb een dubbel gevoel. De uitslag is natuurlijk niet goed. Voor rust hebben we een fase heel goed gespeeld, we domineerden. Daardoor voelt dit alsof we te weinig krijgen. Het zure is dat we al vaker goed hebben gespeeld tegen grote ploegen zonder dat we daar zelf iets aan over hielden. Een beetje het verhaal van dit seizoen", aldus Reijnen op de website van zijn werkgever.

Reijnen had de overtreding van Viergever zelf niet waargenomen. "Ik heb de overtreding van Nick Viergever op Lex Immers niet goed kunnen zien en ga er dus geen mening over geven. Wat ik van medespelers hoorde, is dat het geen rode kaart had moeten zijn. Scheidsrechter Bas Nijhuis gaf ons zelf ook aan dat hij twijfelde, maar dat hij vanaf de zijkant hoorde dat hij rood moest geven. Het was dus discutabel, net als de rode kaart van Viktor Elm vorige week. De rode kaart van vandaag was in ieder geval cruciaal in deze wedstrijd."
Categorie:
Tag(s):