vrijdag, 20. december 2013 - 19:25 Update: 03-07-2014 0:46

Roda JC zonder Demouge tegen Ajax

Foto van voetballers | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl

(ElfVoetbal) Roda JC moet het zondag in Kerkrade zonder Frank Demouge doen.

Hij heeft een blessure aan zijn teen. Zoals bij veel clubs uit de Eredivisie, is hij niet de enige geblesseerde.
Davy de Beule, Guy Ramos en Mark-Jan Fledderus zijn er zeker niet bij vanwege langdurige blessures. Zij trainden wel, maar zullen pas na de winterstop weer mee kunnen doen.

Henk Dijkhuizen, Kees Luijckx en Krisztián Németh zijn de twijfelgevallen in de selectie van Rick Plum en Regillio Vrede. Als die mee kunnen doen, wat Plum wel verwacht, verandert hij niks aan zijn basis. "Als iedereen fit is, zie ik weinig redenen om in te grijpen", aldus de interim-trainer tegen De Limburger. Hij wil graag duidelijkheid scheppen. "Maar ik maak alleen gebruik van spelers die nergens last van hebben. Om strijd te kunnen leveren, moet je volledig fit zijn."

En strijd leveren is wat hij wil gaan doen. "Ik verwacht eenzelfde soort wedstrijd als tegen Vitesse, al vind ik Ajax voetballend beter. We moeten opnieuw in de duels zien te komen."

Ruud Brood kwam donderdag nog langs bij de club om afscheid te nemen na zijn ontslag van afgelopen zondag. "Hij heeft met de spelers gesproken en we hebben met de staf samen gezeten. Het was heel gezellig. Dat geeft aan dat er onderling in elk geval geen problemen waren."

Categorie:
Tag(s):