zondag, 4. augustus 2013 - 20:41 Update: 03-07-2014 0:54

Rotterdammer bij voordeur woning doodgeschoten

Foto van forensisch onderzoek woning | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Rotterdam

In Rotterdam is zondag aan het eind van de middag een 35-jarige Rotterdammer neergeschoten in de Polslandstraat. ‘Enkele uren later overleed hij in een ziekenhuis aan zijn verwondingen’, meldt de politie zondagavond.

Rond 17.15 uur kwamen bij de politie verschillende meldingen binnen dat er in de Polslandstraat schoten waren gelost. Agenten die ter plaatse kwamen troffen in een achtertuin van een woning in de Polslandstraat een zwaargewonde man aan.

Hij werd ter plaatse door agenten, ambulancepersoneel en een mobiel medisch team van de traumahelikopter behandeld en met een spoedtransport naar een ziekenhuis vervoerd. Daar overleed hij enkele uren later aan zijn verwondingen.

Meerdere schoten
Door gesprekken met getuigen en kijkend naar sporen gaat de politie er vooralsnog van uit dat het slachtoffer is geraakt door meerdere schoten. Mogelijk is er een ruzie aan vooraf gegaan.

De man is vervolgens via zijn woning zijn achtertuin ingevlucht en in de woning van zijn buren ineengezakt. De dader of daders zijn in een auto weggereden.

De politie is een groot sporenonderzoek begonnen en heeft verschillende getuigen gesproken. In combinatie met informatie uit politiesystemen bekijken rechercheurs de mogelijke achtergronden.

 
Provincie: