maandag, 12. augustus 2013 - 11:55 Update: 03-07-2014 0:53

Ruziënd stel bezorgd politie en ambulance voor flink werk

Ruziënd stel bezorgd politie en ambulance voor flink werk
Foto: Archief FBF.nl
Uden

Uden - Een 48-jarige man uit Eindhoven en een 30-jarige Udense hebben de politie in de nacht van zondag op maandag enkele uren bezig gehouden na een onderlinge ruzie.

Het tweetal stond dronken en luid schreeuwend op de Elisabethstraat en de man bleek diverse snijwonden aan een arm te hebben. Uiteindelijk bleek dat de man tijdens een ruzie in die straat met blote hand een ruit had ingeslagen waardoor hij gewond was geraakt. Toen een buurtbewoner riep 'of het wat rustiger kon', ging de vrouw door het lint en dreigde een confrontatie. Agenten konden die voorkomen, maar de vrouw ging door met schreeuwen waarbij ze de politiemensen diverse malen grof beledigde. Ze werd aangehouden voor belediging. Tijdens de rit in de politieauto en op het bureau ging de vrouw door met beledigen, bedreigen en trok ze ook nog een uniformblouse kapot.

Negentien hechtingen

Voor de inmiddels ook aangehouden, hevig bloedende man kwam een ambulance ter plaatse. Hij wilde echter op geen enkele manier mee werken, ondanks dat hij echt medische hulp aan zijn arm nodig had. Er waren twee politiemensen en een rustgevend middeltje voor nodig om de man met de ambulance in het ziekenhuis te krijgen. Daar werd hij behandeld, waarna hij met negentien hechtingen rijker op het politiebureau werd ingesloten. Hij wordt verdacht van vernieling. De eigenaar van de vernielde ruit doet aangifte.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):