woensdag, 4. september 2013 - 11:43 Update: 03-07-2014 0:52

Slachtoffer verkeersongeval overleden

Foto van politieauto | Archief FBF.nl
Foto: Archief MV

De 77-jarige vrouw die dinsdagmiddag ernstig gewond is geraakt toen zij op de Wilhelminastraat in Stramproy bij een verkeersongeval betrokken raakte, is dinsdagavond in het ziekenhuis aan haar verwondingen bezweken.

De politie is bezig met het onderzoek en heeft inmiddels de bestuurder van een auto gehoord die dinsdag bij het ongeval betrokken zou zijn geweest.

Dinsdagmiddag rond 14.20 uur vond er op de Wilhelminastraat een verkeersongeval plaats tussen een voetgangster en een personenauto. De 77-jarige voetgangster uit Stramproy raakte hierbij ernstig gewond en werd  overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. Een traumahelikopter kwam ter plaatse geweest voor medische ondersteuning.

Getuigenoproep

Daarnaast deed de politie een getuigenoproep om met behulp van het publiek meer informatie te krijgen over de auto die betrokken was bij het verkeersongeval. Eerder werd  daarom al een Burgernet verstuurd naar ruim 7.000 personen met een oproep informatie over dit verkeersongeval en het bijzonder de doorgereden auto te melden. Het betrof een rode Fiat Punto, vijfdeurs met een Nederlands kenteken. De auto heeft schade aan de linkerachterdeur, naar aanleiding verkeersongeval. Na de aanrijding reed  de auto richting Weert weg.