zondag, 1. september 2013 - 18:15 Update: 03-07-2014 0:52

Slachtoffer zware mishandeling Rotterdam overleden

sxc
Foto: SXC
Rotterdam

De man die afgelopen donderdagmiddag door zware mishandeling gewond raakte in een woning in de Wevershoekstraat in Rotterdam is vanochtend aan zijn verwondingen overleden. De aangehouden verdachte zit nog vast.

Agenten troffen die middag in de woning een man aan met verwondingen aan het hoofd. Aangezien hij geen tekenen van leven meer vertoonde, werd hij gereanimeerd. Uiteindelijk werd het slachtoffer in kritieke toestand, maar met nog wel een hartslag, naar het Erasmus Medisch Centrum overgebracht. Daar is hij vandaag alsnog overleden.

Aanhouding
In de woning werd direct de bewoner van het pand, een 64-jarige man, aangehouden. De man zit nog ingesloten en wordt aanstaande dinsdag voorgeleid.

Onderzoek
Aangezien niet duidelijk is wat er zich exact in de woning heeft afgespeeld, heeft de politie een uitgebreid onderzoek ingesteld. De afdeling Forensische Opsporing deed een sporenonderzoek en er zijn getuigen gehoord. Ook is door de politie een buurtonderzoek gedaan. Inmiddels is duidelijk dat aan de mishandeling een ruzie vooraf ging tussen de twee mannen, die beide onder invloed waren van alcohol en verdovende middelen. Wat de aanleiding is geweest van de ruzie is nog niet bekend. Het onderzoek naar de mishandeling wordt nog verder voortgezet.

Provincie:
Blik op 112: