maandag, 10. juni 2013 - 8:46 Update: 03-07-2014 0:56

Sneijder: Besluit Van Gaal mokerslag

Foto van Wesley Sneijder | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl

(ElfVoetbal) Wesley Sneijder heeft in Peking gereageerd op zijn door Louis van Gaal afgenomen aanvoerdersband bij Oranje. De speler van Galatasaray is zwaar teleurgesteld.

Wesley Sneijder heeft in Peking gereageerd op zijn door Louis van Gaal afgenomen aanvoerdersband bij Oranje. De speler van Galatasaray is zwaar teleurgesteld.

"Het is een pijnlijk besluit", aldus de Utrechter in De Telegraaf. "Omdat ik het niet zag aankomen, maar ook omdat ik de rol van aanvoerder altijd met volle overgave heb proberen te vervullen. Ik zal dit moeten accepteren."

Vorige week op trainingskamp in Hoenderloo kreeg Sneijder de boodschap te horen van de bondscoach. "Dat was een mokerslag, ja. De bondscoach vertelde me dat ik me de komende tijd op mezelf moet richten en mijn energie moet gebruiken om fit te raken. Maar dat was ik sowieso wel van plan. Ik ben gretiger dan ooit", aldus de 92-voudig international.

Sneijder kende een teleurstellend seizoen. Hij lag in de clinch met Inter en speelde een half jaar nauwelijks. In de winter maakte hij een transfer naar Turkije, maar had grote moeite daar zijn niveau terug te vinden.

Categorie:
Tag(s):