donderdag, 19. september 2013 - 15:24 Update: 03-07-2014 0:52

Start Oktober Kindermaand op o.b.s. het Middelpunt te Noordwijk

Start Oktober Kindermaand op o.b.s. het Middelpunt te Noordwijk
Noordwijk

Op woensdag 18 september jl. heeft burgemeester Henk Kosmeijer van de gemeente Marum het officiële startsein voor de Oktobermaand Kindermaand 2013 op o.b.s. het Middelpunt te Noordwijk gegeven.

Hij bezocht de leerlingen van groep 3, 4 en 5 van deze school. Met het gezamenlijk zingen van het Gronings volkslied en de uitreiking van de toegangskaarten werd de Oktober Kindermaand feestelijk geopend. Aansluitend werd ook het programma bekend gemaakt.

Oktober Kindermaand

Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen tijdens Oktobermaand Kindermaand alle zaterdagen en zondagen in oktober gratis kennismaken met allerlei culturele instellingen in de provincie. Ze kunnen meedoen aan workshops, spannende speurtochten en heel veel voorstellingen bezoeken. Alle activiteiten zijn voor de kinderen gratis te bezoeken, alleen voor begeleidende (groot)ouders of verzorgers wordt entree gevraagd. Op vertoon van de promotiekaart is tijdens de actiedagen ook het vervoer met de treinen van Arriva en de bussen van Qbuzz voor de kinderen gratis

Provincie:
Tag(s):