zaterdag, 28. december 2013 - 9:06 Update: 03-07-2014 0:46

Steekincident met 2 gewonden, politie verricht 7 aanhoudingen

Foto van forensisch onderzoek politie | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Den Haag

Zaterdagochtend vroeg heeft de politie in Den Haag rond 06.10 uur zeven aanhoudingen verricht na een steekincident in een horecagelegenheid aan het Spui. Dit meldt de politie zaterdag.

'Twee verdachten raakten bij het steekincident gewond waarvan er één in het ziekenhuis moest worden behandeld', aldus de politie.

Aan het einde van de nacht kreeg de politie meerdere meldingen van een vechtpartij - steekincident in een horecagelegenheid aan het Spui. Toen de eerste politie-eenheden ter plaatse kwamen, bleek dat van de aanwezigen twee personen gewond waren geraakt.

Eén van hen, een 35-jarige man,  moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Een tweede man (22-jaar) kon ter plaatse en later aan het bureau worden behandeld. De politie hield inclusief de twee slachtoffers zeven verdachten in de leeftijd van 19, 22, 23, 28, 32, 35 en 40 jaar aan op verdenking van betrokkenheid bij het incident.

Enkele messen gevonden
In de horecagelegenheid werden enkele messen aangetroffen die veilig gesteld werden. Medewerkers van de forensische opsporing (FO) stelden een nader onderzoek in. De recherche zet het onderzoek naar de toedracht en de betrokkenheid van de zeven aangehouden personen van het incident voort.