woensdag, 27. november 2013 - 10:47 Update: 03-07-2014 0:48

Sylvie Meis geeft overspel met piloot toe

Foto van Sylvie en Rafaël van der Vaart | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl

Sylvie Meis viel in de periode dat ze nog herstellende was van haar borstkanker voor de charmes van een KLM-piloot..

De affaire speelde zich af tussen september en december 2010,  toen Sylvie nog met Rafaël van der Vaart getrouwd was. Sylvie geeft het bedrog toe aan het Duitse blad Closer en ook in een interview met het weekblad Privé. Bild heeft een deel van het interview in Closer online gezet.

Na haar ziekte zou Sylvie bevestiging hebben gezocht en die vond ze bij de jonge piloot Balazs V. De twee zouden elkaar tijdens verschillende vluchten hebben gesproken. Sylvie Meis: 'Het enige dat ik nodig had was een luisteraar en iemand die mijn angsten kon begrijpen.' Ze vertelt dat ze Rafaël in die tijd zelf van de gesprekken met Balazs op de hoogte heeft gebracht. 'Maar', zegt Sylvie 'Onze gesprekken werden intiemer. We hadden afgesproken om samen te gaan dineren. Van het een kwam het ander en voordat ik het wist waren we in het hotel en was het gebeurd.' Rafaël ontdekte op 31 december 2010  via e-mails van Sylvie dat ze vreemdging, maar het tweetal wist door veel te praten het huwelijk te redden.

Afpersen
Haar piloot veranderde volgens Privé-journalist Evert Santegoeds echter in een 'opdringerige stalker' en zelfs een 'ordinaire afperser'. Hij zou hebben gedreigd zijn verhaal te doen.

Op de vraag waarom Meis nu met het verhaal naar buiten komt, antwoordt ze dat ze haar misstap graag wil toelichten en alle speculaties voor wil zijn. Ze heeft besloten open kaart te spelen nadat de piloot zijn verhaal over hun affaire verkocht aan een Duits blad.

Categorie:
Tag(s):