zondag, 1. december 2013 - 12:38 Update: 03-07-2014 0:47

Twee gewonden bij steekincident

Foto van mes | Sxc
Foto: Archief FBF.nl
Rotterdam

De recherche van het district Waterweg Noord heeft een onderzoek ingesteld naar een steekincident, waarbij in de nacht van zaterdag op zondag twee personen gewond raakten.

Rond twee uur kregen agenten de melding van een vechtpartij bij een horecagelegenheid aan de Overschieseweg. Hier aangekomen bleek dat de vechtpartij buiten het pand doorgegaan was. Hier was het uitgemond in een incident waarbij personen elkaar gestoken hadden.

Gewond

Eén man is met levensbedreigende verwondingen opgenomen in het ziekenhuis. Een tweede man had ook verwondingen, maar niet levensbedreigend.

Getuigen

Mensen die getuige van het incident waren, gaven aan dat er betrokkenen vandoor gegaan waren met een zwarte auto. De politie kwam deze auto snel op het spoor. Een achtervolging leidde echter niet tot een aanhouding.

Onderzoek

De toedracht van dit incident wordt onderzocht. Inmiddels hebben agenten gesproken met verschillende getuigen. Ook is er sporenonderzoek gedaan.

Getuigenoproep

Rechercheurs willen graag in contact komen met mensen die meer gezien hebben van de vechtpartij binnen of die iets weten van het steekincident buiten. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Provincie:
Blik op 112: