maandag, 11. november 2013 - 9:53 Update: 03-07-2014 0:49

Vd Kerkhof: Willems speelde weer desastreus slecht

Foto van doel op voetbalveld | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl

ElfVoetbal) "PSV moet het gewoon in de eerste helft afmaken. Met 0-1, 0-2 voorstaan.

Dan is er weinig meer aan de hand." Dat is de mening van René van de Kerkhof. Zojuist kwam de ene helft van de bekende Helmondse tweeling weer aan het woord in de traditionele maandagochtendcolumn Tikkie Terug bij Omroep Brabant. Willy van de Kerkhof ontbrak, omdat hij in het vliegtuig zat. René baalde met name van de instelling. "Er lopen er een paar bij, die niet Nederlands elftalwaardig zijn."

"Als ik weer zie Jetro Willems NAC Breda in het zadel helpt. Hij speelde desastreus slecht. Hij leverde zomaar ballen in. Ik begrijp niet dat de trainer hem niet wisselde. Het wordt tijd hem een keer een wedstrijd op de bank te zetten."

Naar oorzaken giste ook René van de Kerkhof. "PSV kampt met enorm veel blessuregevallen en het scorend vermogen van de eerste drie, vier wedstrijden is helemaal weggevallen. Maar het ergste is dat PSV fysiek en mentaal niet sterk genoeg is. Dat mag niet voor een club als PSV. Dat is jammer."

"We staan nu achtste. Zelfs negende als sc Heerenveen haar inhaalwedstrijd wint. Dat is allang niet meer voorgekomen. Het is misschien ook maar goed dat veel spelers nu op pad gaan met de vertegenwoordigde elftallen. Hopelijk verschijnt er over twee weken thuis tegen sc Heerenveen een elftal dat met frisse moed aantreedt."

Categorie: