vrijdag, 13. december 2013 - 21:55 Update: 19-09-2018 21:52

Vier gewonden na val uit raam op feestje

Foto van ambulance in donker | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Groningen

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn bij een val uit een raam van een woning aan de Blekerstraat in Groningen rond 2.00 uur vier gewonden gevallen. Dit meldt de politie vrijdag.

Feestje
In de woning was een feestje bezig waar ongeveer 50 personen op af gekomen waren. De feestruimte was afgeplakt met folie, waardoor het niet meer duidelijk was waar de muren en de ramen zich in de woning bevonden.

Ramen afgeplakt
Op een gegeven moment dacht een 18-jarige jongeman uit Groningen dat hij tegen de muur aanleunde. Dat bleek niet zo te zijn. Hij ging vervolgens samen met drie andere feestgangers, een 19-jarige jongeman uit Groningen en twee onbekende jonge vrouwen, door de folie om vervolgens door het open raam naar buiten te vallen. Alle vier kwamen enkele meters lager op de grond terecht.

De vrouwen werden direct met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De 18-jarige hoefde ondanks lichte verwondingen niet mee naar het ziekenhuis.

De 19-jarige was naar huis gegaan. Hij belde vervolgens naar 112 voor zijn letsel aan hoofd en schouder. Ook hij werd voor verdere medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft ter plekke geen uitgebreid onderzoek ingesteld, omdat de verhalen van de betrokkenen en getuigen hetzelfde waren.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: