woensdag, 24. april 2013 - 0:03 Update: 03-07-2014 0:59

Zes aanhoudingen op woonwagencentrum voor maken harddrugs

Archief EHF
Foto: Archief EHF

De politie heeft dinsdag in het begin van de avond zes aanhoudingen verricht op een woonwagencentrum aan de Rielseheideweg in Geldrop op verdenking van het vervaardigen van harddrugs.

Surveillerende agenten roken dinsdagmiddag een verdachte geur in de omgeving van de Rielseheideweg, waarop besloten werd om met een speurhond op zoek te gaan naar verdovende middelen. In een schuur op het woonwagencentrum is vervolgens een klein synthetisch drugslab aangetroffen. Verder leverde de zoektocht tot nu toe een hoeveelheid hasj op en zijn een aantal vaten met een nog onbekende substantie gevonden in een andere schuur. In totaal zijn zes mannen op het terrein aan de Rielseheideweg opgepakt, waaronder vier bewoners van 25, 32, 35 en 48 jaar, een 30-jarige Eindhovenaar en een 46-jarige inwoner van Nuenen.

Ook is een 32-jarige bewoonster aangehouden omdat ze de politie beledigde. Zij is na verhoor in vrijheid gesteld. Tegen haar wordt een proces-verbaal opgemaakt. De zes andere verdachten zitten vast voor verder onderzoek.

Provincie: