vrijdag, 6. december 2013 - 17:12 Update: 03-07-2014 0:47

Zet je dubbele Sinterklaascadeaus gratis op HandelZe.nl

Screenshot van voorpagina HandelZe.nl | HandelZe.nl | www.handelze.nl
Foto: HandelZe.nl
Uithoorn

Na het 'heerlijk avondje' is Nederland weer overspoeld met de mooiste en nieuwste cadeaus van de Goedheiligman.

Meestal gaat het om speelgoed of kleding die je nog niet had maar soms gebeurt het weleens dat je 'dubbele' cadeaus hebt gekregen. Dan is HandelZe.nl een mooie oplossing.

Plaats hier je spullen die je kwijt wilt en dat mag natuurlijk ook gaan om die tweedehands racebaan omdat je zelf een nieuwe hebt gekregen.

Sinterklaascadeaus tot 31-12-13
Alle dubbele nieuwe Sinterklaascadeaus mogen gratis op de tweedehandssite worden geplaats tot het einde van dit jaar en alle tweedehands spullen die je vast nog wel ergens hebt liggen mogen altijd en onbeperkt worden verkocht op HandelZe.nl. En het mooie is:het kost je niets want plaatsen is gratis en het ruimt ook nog eens lekker op.  

Nu gratis doorplaatsing van je advertentie op www.blikopnieuws.nl
Tijdens de decembermaand heeft HandelZe.nl nog een aantrekkelijk aanbod. Wanneer je nu je spullen gratis op de site zet om ze te verkopen dan wordt jouw advertentie op HandelZe.nl gratis omhooggeplaatst en draait niet alleen in roulatie mee op de voor- en categoriepagina's van HandelZe.nl maar ook op de nieuwssite van www.blikopnieuws.nl waardoor jouw advertentie door een nog groter publiek wordt gezien.   

Klik hier of hieronder op het logo van HandelZe.nl en plaats snel je spullen. Veel succes met de verkoop!