woensdag, 8. mei 2013 - 19:07 Update: 03-07-2014 0:58

Zoektocht in Bunderbos afgerond. Ruben en Julian niet gevonden

foto van vermiste kinderen | Politie
Foto: Politie
Zeist

Rond 17.45 uur is de zoektocht beëindigd in het Bunderbos.

De politie en militairen hebben de gehele dag systematisch het gebied uitgekamd. De broertjes zijn helaas niet aangetroffen.

Naast de zoektocht in Elsloo is de recherche onophoudelijk bezig geweest om sporen na te trekken en te achterhalen waar de vader en de jongens zijn geweest vanaf het moment dat ze voor het laatst gezien zijn maandagavond 6 mei om 22.15 uur in Neerbeek, Limburg.

Donderdag 9 mei bleek dat de auto van de vader gereden heeft over de Rijnbrug op de provinciale weg N233 in Rhenen. Een ANPR-voertuig (Automatisch Nummerplaat herkenning), die behoort bij een particulier bedrijf, scande het kenteken van de auto. Naar aanleiding van de aandacht die de
vermissing van de broertjes had, besloot de eigenaar de gescande kentekens te bekijken. Het kenteken van de auto van de vader (08-NT-BV) bleek erbij te zitten.

Het rechercheteam is nu onder andere druk bezig met het verzamelen van camerabeelden en roept iedereen op die camerabeelden heeft in de omgeving van de Rijnbrug op de N233 of de route richting Leersum op N225, deze met hen te delen. Dit kan door te bellen met 0800-6070, iemand van het rechercheteam neemt dan contact met u op.

 

Provincie: