zondag, 16. november 2014 - 21:06 Update: 17-11-2014 14:31

Aanblijven Hiddink als bondscoach niet duidelijk

Twijfel over aanblijven Hiddink als bondscoach
Foto: Archief EHF
Amsterdam

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) Guus Hiddink heeft zondagavond na afloop van de 6-0 zege van het Nederlands elftal op Letland twijfel gezaaid over zijn aanblijven als bondscoach. De keuzeheer wilde vooral terugblikken op de wedstrijd tegen de Baltische staat.

"Ik sta onder contract bij de KNVB. Daar heb ik niets aan toe te voegen", draait Hiddink om zijn aanblijven heen in gesprek met de NOS. "Ik ben alleen bezig met vandaag." Volgens hiddink ontstond de voorbije periode commotie over zijn aanblijven door toedoen van de pers. "Dat is door jullie gedaan", deelde de keuzeheer een tik uit in gesprek met Jack van Gelder. "Al die verhalen zijn niet alleen door mij gecreëerd."

Aanvoerder Robin van Persie reageerde ook op de situatie van Hiddink: "Niemand wil hem kwijt". zei de captain. Vice-aanvoerder Arjen Robben twijfelde daarentegen: "Ik weet niet of Hiddink er in 2015 nog bij is. Ikzelf hoop het doel dat we onszelf gesteld hebben met zijn allen te bereiken. We zijn een team en Hiddink hoort daarbij."

Categorie:
Provincie: