vrijdag, 21. maart 2014 - 17:49 Update: 18-09-2018 22:15

Aanhoudingen na vondst 42-jarige dode man in woning Den Hoorn

Foto van forensische onderzoekers in woning | Archief EHF
Foto: Archief EHF

Donderdag 20 maart zijn rond 22.00 uur nabij een woning aan de Zwanebloem twee personen aangehouden. 'Dit na de vondst van een overleden 42-jarige inwoner uit Den Hoorn', meldt de politie vrijdag.

De politie kreeg om 21.30 uur een melding betreffende een incident in voornoemde woning. Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen zij een persoon aan die ernstig gewond was. Hij overleed kort daarna aan zijn verwondingen.

In de omgeving van de woning bevonden zich een 24-jarige Hagenaar en een 39-jarige Delftse. Beide personen werden aangehouden. De politie onderzoekt of ze betrokken zijn bij het overlijden van de man uit Den Hoorn.

Forensisch onderzoek in en rond woning
De politie startte direct een groot onderzoek. Medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) verrichtte tot laat in de nacht een sporenonderzoek. Dat onderzoek wordt voortgezet. Onder leiding van een officier van justitie werd een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) geformeerd dat onderzoek doet naar het overlijden van de 42-jarige man. De politie gaat uit van een misdrijf.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):