woensdag, 5. februari 2014 - 13:52 Update: 03-07-2014 0:43

Ajax wil transfersom voor Stam

Foto van Ajax Arerna | Archief EHF
Foto: Archief EHF
Amsterdam

(ELF-Voetbal) Clarence Seedorf ziet voormalig teamgenoot Jaap Stam graag naar AC Milan komen. Ajax zal dat niet zonder slag of stoot toestaan en wil alleen praten als er een transfersom bij komt kijken. Zaakwaarnemer Henk van Ginkel is het daar niet mee eens.

"Als Jaap het niet naar zijn zin heeft, kan hij weg en als Ajax niet tevreden is, kan de club zo weer van Jaap af", stelt Van Ginkel in gesprek met Voetbal International. "Volgens mij is dat een heldere afspraak, maar nu hoor ik mensen van Ajax zeggen dat ze Jaap niet voor een appel en een ei willen laten gaan."

De belangenbehartiger van Stam is niet te spreken over de huidige gang van zaken. "Trainer Frank de Boer riep zelfs dat Ajax veel in Jaap had geïnvesteerd. Ik vraag me af: wat dan? Volgens mij gaat dit gewoon om geld, terwijl de afspraken anders zijn."

Van Ginkel vindt dat er dingen worden omgedraaid. "Ik vind dat niet netjes. Ajax heeft Jaap gevraagd er te komen werken, niet andersom en nu doet die club net of hij daarvoor God op zijn blote knieën moet danken", besluit hij.

Categorie:
Tag(s):