zaterdag, 5. april 2014 - 13:31 Update: 03-07-2014 0:38

Alle drie de lichamen uit villa in Laren gehaald na afronden onderzoek

Foto van politieonderzoek | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Laren

Zaterdagavond heeft de politie het onderzoek in en rond de villa van voormalig topman Jan Peter Schmittmann (57) van ABN Amro afgerond. Dit meldt de politie zondag.

De lichamen van Jan Peter Schmittmann (57), zijn vrouw (57) en hun dochter (22) zijn zaterdagavond laat uit de woning gehaald. Over het vervolg van het onderzoek kon de woordvoerdster van de politie nog niets zeggen.   

In de woning van oud ABN-topman Jan Peter Schmittmann aan de Hoog Hoefloo in Laren trof de politie zaterdagochtend drie lichamen aan. De politie sprak van een 'familiedrama'.

Omstreeks 10.30 uur kreeg de politie de melding dat er mogelijk iets aan de hand zou zijn bij een woning aan de Hoog Hoeflo. De melding werd gedaan door een bekende van het gezin. Agenten troffen in de woning drie overleden personen aan.

Het betrof hier de vader (57), de moeder (57) en hun dochter (22). Voorlopig onderzoek wees uit dat hier vermoedelijk sprake was van een familiedrama. Het gezin bestond uit vier personen, de andere dochter van het gezin was niet thuis. Zij is later door agenten van dit trieste nieuws op de hoogte gebracht.

Politieonderzoek
De politie is de hele dag al bezig geweest met technisch en taktisch onderzoek om na te gaan wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld. 

Provincie:
Tag(s):