woensdag, 13. augustus 2014 - 13:30 Update: 13-08-2014 16:13

Amsterdam Music Festival:Armin van Buuren, David Guetta en Hardwell

Amsterdam Music Festival:Armin van Buuren, David Guetta en Hardwell
Foto: Bon
Amsterdam

Het Amsterdam Dance Event (ADE), 's werelds grootste clubfestival en toonaangevend zakelijk platform voor elektronische muziek, heeft woensdag weer een paar grote namen bekendgemaakt die aanwezig zullen zijn bij het omvangrijke vijfdaagse programma, dat dit jaar van 15 tot en met 19 oktober plaatsvindt, op 80 uiteenlopende locaties verspreid over de heel Amsterdam.

Het gaat om Armin van Buuren, David Guetta en Hardwell.  Het drietal zal zaterdag 18 oktober  hun opwachting maken in de Amsterdam ArenA van 21.00-06.00 uur in de volgende LINE-UP:Armin van Buuren, Dash Berlin, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix,,Wildstylez, W & W en David Guetta.

Het wereldpodium voor elektronische muziek
Tijdens het ADE Festival is Amsterdam vijf dagen lang het podium van de wereldwijd 
groeiende elektronische muziekscene. Het aanbod van ruim 2.000 artiesten en 300 
verschillende evenementen op 80 locaties resulteert in een enorm gevarieerd 
programma en trekt naar verwachting meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en 
buitenland.

Unieke locaties verspreid over alle stadsdelen
Het programma van het ADE Festival spreidt zich uit over Amsterdam en vindt plaats op 80 van de meest uiteenlopende locaties in de stad. Van traditionele clubs en poppodia als Melkweg, Paradiso en Escape, industriële loodsen op de NDSM-werf en het Westergasterrein, verrassende locaties als het Concertgebouw, het Compagnietheater en de Amsterdam Arena tot nieuwkomers als het Volkshotel en de Tolhuistuin.

Categorie:
Tag(s):