woensdag, 16. juli 2014 - 12:38

Arjen Robben populaire WK-ganger op Facebook

Robben populaire WK-ganger op Facebook
Amsterdam

(ElfVoetbal/BlikopNieuws) Arjen Robben is op Facebook één van de meest besproken voetballers van het WK. De Oranje-international bezet de tiende plaats in een overzicht van het sociale medium.
Foto
Foto: ANP Pro Shots
De 30-jarige vleugelaanvaller van FC Bayern München is de enige Nederlander in de top-10. De Braziliaan Neymar, die in de kwartfinale tegen Colombia (2-1 overwinning) een gebroken ruggenwervel opliep door een overtreding van Juan Zúñiga, staat op de eerste plaats. De Argentijn Lionel Messi werd tweede en de derde plek was voor de Portugees Cristiano Ronaldo.
Ongeveer 350 miljoen gebruikers zorgden voor circa drie miljard interacties rondom het WK. Het ging daarbij bijvoorbeeld om likes, reacties en het delen van afbeeldingen.

De 30-jarige vleugelaanvaller van FC Bayern München is de enige Nederlander in de top-10. De Braziliaan Neymar, die in de kwartfinale tegen Colombia (2-1 overwinning) een gebroken ruggenwervel opliep door een overtreding van Juan Zúñiga, staat op de eerste plaats. De Argentijn Lionel Messi werd tweede en de derde plek was voor de Portugees Cristiano Ronaldo.

Ongeveer 350 miljoen gebruikers zorgden voor circa drie miljard interacties rondom het WK. Het ging daarbij bijvoorbeeld om likes, reacties en het delen van afbeeldingen.

Categorie:
Tag(s):