zaterdag, 15. februari 2014 - 11:22 Update: 03-07-2014 0:42

Automobilist keert om hulp te verlenen maar wordt slachtoffer

Automobilist keert om hulp te verlenen maar wordt slachtoffer
Foto: fbf archief
Cuijk

In Cuijk is zaterdag kort na middernacht een automobilist het slachtoffer van een gewelddadige beroving geworden. De politie is op zoek naar getuigen.

Een 57-jarige automobilist uit Eindhoven reed zaterdagochtend rond 00.30 uur over de Katwijkseweg in Cuijk toen twee onbekende voetgangers plotseling in zijn richting zwaaiden. De automobilist had de indruk dat het tweetal hulp nodig had en stopte. Toen de man zijn raam openende werd hij direct op zijn hoofd geslagen en werd geld geëist. Eén van de daders zou een mobiele telefoon uit de auto hebben gegrist. Het slachtoffer zag op een gegeven moment kans om weg te rijden met zijn auto. Hij klampte een paar straten verder een echtpaar aan en vroeg om hulp. De man liep diverse verwondingen op in zijn gezicht waaraan hij zich in het ziekenhuis heeft laten behandelen.

Signalementen
De daders worden omschreven als twee blanke mannen van naar schatting 20 jaar, waarvan de een ongeveer 1.90 meter lang is en de andere 1.75 meter. De langere man heeft een tenger postuur, zwart donker omhoog gekamd haar en droeg een spijkerbroek. De tweede kleinere man heeft een normaal postuur en droeg een baseballpetje.